Wanneer je passie je beroep als therapeut wordt…

Hallo, ik ben Susan, geboren in 1980 en woonachtig in Zundert. In 2005 ben ik afgestudeerd als bedrijfskundige en ben ik aan de slag gegaan als organisatie-adviseur. Wat mij vooral dreef was het geluk van de mens op de werkvloer. Mijn aandacht ging meer uit naar de mens, dan naar de organisatie, maar ik wilde graag mijn zakelijke kant ontwikkelen. Vervolgens heb ik verschillende functies bekleed in het bedrijfsleven. Voor een paar jaar was ik dan zeer tevreden, toch kwam iedere keer weer naar voren dat de mens voor mij belangrijker was dan de organisatie.

Uiteindelijk besloot ik in 2013 mijzelf hierin meer te verdiepen en dat heeft in 2014 geleid tot het volgen van een nieuwe vier-jarige studie: Integratieve Psychotherapie. Dat heeft me zeer geraakt in positieve zin. Mijn aandacht, gevoel en liefde voor de mens kan hierin de weg naar buiten vinden. In 2018 ben ik afgestudeerd en ben ik een eigen praktijk in Breda gestart. Specifiek op het gebied van stress, burn-out en bore-out ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met de Vitaliteitsgroep.

Ik geef sessies online, ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda en ik kom eventueel ook naar jou, thuis, op je werkplek of op een andere geschikte locatie. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op de contactpagina.

 

Overzicht van mijn opleidingen:

juni 2020: EMDR (Eye Movement Desensitization en Reprocessing) aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam

juni 2019: Master Burn-out Coach bij de Vitaliteitsgroep te Breda

sept 2014 – sept 2018: Psychotherapie, volgens het model van de integratieve en humanistische psychologie aan de AIHP te Antwerpen

okt 2013 – april 2014: Medische Basiskennis aan de BivT te Den Bosch

sept 2003 – dec 2005: Master Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen

sept 2000 – juli 2003: Management, Economie en Recht aan de HEAO te Breda