Tarieven voor particulieren:

Eerste sessie (ongeveer 1 uur): € 40,00 (inclusief BTW)
Vervolgsessie (ongeveer 1 uur): € 75,00 (inclusief BTW)
Reiskosten bij huisbezoek, of bezoek op locatie € 0,25 per kilometer.
Betaling bij afspraak per PIN of contant. De factuur ontvang je per e-mail.

Zakelijk:

Voor bedrijven en instellingen gelden bovenstaande tarieven exclusief 21% BTW. Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP-er dan is de BTW op therapie en/of de totale kosten als zakelijke coaching fiscaal aftrekbaar.

Ik ontvang je graag op afspraak in mijn praktijk, maar ik kom eventueel ook naar jou, thuis, op je werkplek of op een andere geschikte locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Je informatie is bij mij strikt privé en valt onder mijn beroepsgeheim.
 

Als je door omstandigheden niet kunt komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Vergoedingen

Therapiepraktijk Susan is lid van de NAP. Deze beroepsvereniging is erkend door de meeste zorgverzekeraars. Indien je aanvullend verzekerd bent, dan worden de behandelingen in de meeste gevallen voor een gedeelte vergoed, dit varieert van € 25 tot € 50 per sessie, afhankelijk van de verzekering.

Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is.

Er zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn, wil je, als cliënt, voor vergoeding in aanmerking komen. Kijk hiervoor bij ZorgWijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Wees ervan bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste en meest recente informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn, omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.