Tarieven

De eerste kennismaking en intake is kosteloos. Plan zelf je eerste gratis intake in de agenda op de contact pagina.

Losse sessie: € 75.
Pakket van drie sessies € 210,00 (€ 70 per sessie).
EMDR pakket van vier sessies € 280,00 (€ 70 per sessie).
Pakket van vijf sessies € 325,00 (€ 65 per sessie).
Pakket van 10 sessies binnen een periode van 1 jaar € 600,00 (€ 60 per sessie).
Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Ik geef sessies online, ik ontvang je graag in mijn praktijk en ik kom eventueel ook naar jou, thuis, op je werkplek of op een andere geschikte locatie. Informeer naar de mogelijkheden!
Reiskosten bij huisbezoek, of bezoek op locatie € 0,25 per kilometer.

Betaling per Bank, PIN of contant. De factuur ontvang je per e-mail per sessie.

Je informatie is bij mij strikt privé en valt onder mijn beroepsgeheim.

Als je door omstandigheden niet kunt komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Zakelijk
Voor bedrijven en instellingen gelden dezelfde tarieven. De dienstverlening is vrijgesteld van Btw. Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP-er dan zijn de totale kosten als zakelijke coaching aftrekbaar.

Vergoedingen

Therapiepraktijk Susan is lid van de NAP. Deze beroepsvereniging is erkend door de meeste zorgverzekeraars. Indien je aanvullend verzekerd bent, dan worden de behandelingen in de meeste gevallen voor een gedeelte vergoed, dit varieert van € 25 tot € 50 per sessie, afhankelijk van de verzekering.

Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is.

Er zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn, wil je, als cliënt, voor vergoeding in aanmerking komen. Kijk hiervoor bij ZorgWijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Wees ervan bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste en meest recente informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn, omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.