Tarieven therapiepraktijk Susan

 

Intake
De eerste sessie, bestaande uit een kennismaking en intake, bedraagt € 42 en duurt tussen de 40 en 50 minuten. Na deze kennismaking bepaal je zelf of je een traject wilt aangaan. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies, maar dit kan ook meer of minder zijn.

Plan meteen zelf je eerste afspraak in via de online agenda op de contact pagina!

Ben je op zoek naar EMDR therapie en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat is mogelijk, dan kun je direct een sessie EMDR inplannen via de online agenda.

 

Therapie sessies
Een therapie sessie bedraagt € 89.
Een therapie sessie duurt minimaal 65 minuten en maximaal 75 minuten en kan bestaan uit gesprekstherapie, integratieve therapie, opstellingswerk of EMDR. Een combinatie hiervan binnen een aantal sessies is prima mogelijk.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda of ik geef ook therapie sessies online (ook EMDR).

Vergoedingen

 

Beroepsvereniging
Therapiepraktijk Susan is lid van de NAP en in het bezit van het ECP (European Certificate of Psychotherapy). Deze beroepsvereniging en dit keurmerk is erkend door de meeste zorgverzekeraars. 

Vergoeding via aanvullende verzekering
Indien je aanvullend verzekerd bent, dan worden de behandelingen in de meeste gevallen voor een gedeelte vergoed, dit varieert van € 25 tot € 60 per sessie, afhankelijk van de verzekering.
Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is.

Er zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn, wil je, als cliënt, voor vergoeding in aanmerking komen. Kijk hiervoor bij ZorgWijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Wees ervan bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste en meest recente informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn, omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

Betaling
Betaling per bank of contant. De factuur ontvang je per e-mail per sessie.

Indienen van de factuur bij de verzekeraar
De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Annuleren
Als je door omstandigheden niet kunt komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen, zie de Algemene Voorwaarden.

Zakelijk
De dienstverlening is vrijgesteld van Btw. Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP-er, dan zijn de totale kosten als zakelijke coaching aftrekbaar. Ben je werknemer? Bij veel werkgevers is het mogelijk om je persoonlijke opleidingsbudget in te zetten. Immers, een werknemer die zich beter voelt, heeft een positieve invloed op de werkzaamheden. Vraag bij de werkgever naar de mogelijkheden!