Tarieven therapiepraktijk Susan

 

Kennismaking en Intake
De eerste sessie, bestaande uit een kennismaking en intake, duurt 45 minuten en bedraagt € 42. Na deze kennismaking bepaal je zelf of je een traject wilt aangaan. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies, maar dit kan ook meer of minder zijn.

Plan hieronder meteen zelf je eerste afspraak via de online agenda.

Therapie sessies
Een therapie sessie duurt 75 minuten en kan bestaan uit Gesprekstherapie, EMDR of Opstellingswerk. Een combinatie hiervan binnen een aantal sessies is prima mogelijk. Een therapie sessie bedraagt € 89.

Ben je op zoek naar EMDR therapie of Gesprekstherapie en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat is mogelijk, dan kun je direct hieronder een 1e sessie EMDR of een 1e sessie Gesprekstherapie inplannen via de online agenda.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda en ik geef ook therapie sessies online (ook EMDR).

 

Vergoedingen

 

Beroepsvereniging
Therapiepraktijk Susan is lid van de NAP en in het bezit van het ECP (European Certificate of Psychotherapy). Deze beroepsvereniging en dit keurmerk zijn erkend door de meeste zorgverzekeraars.

Vergoeding via aanvullende verzekering
Indien je aanvullend verzekerd bent, dan worden de behandelingen in de meeste gevallen voor een gedeelte vergoed, dit varieert van € 25 tot € 60 per sessie, afhankelijk van de verzekering.

Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is.

Er zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn, wil je, als cliënt, voor vergoeding in aanmerking komen. Kijk hiervoor bij ZorgWijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Wees ervan bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste en meest recente informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn, omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

 

 

therapiepraktijk Susan stelt geen diagnoses en geeft geen behandelingen bij psychiatrische stoornissen in het kader van de DSM.

therapie susan depressie verlies rouw angst EMDR Breda

Overige info

Betaling
Betaling per bank of contant. De factuur ontvang je per e-mail per sessie.

Indienen van de factuur bij de verzekeraar
De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Annuleren
Als je door omstandigheden niet kunt komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen, zie de Algemene Voorwaarden.

 

Zakelijk
De dienstverlening is vrijgesteld van Btw. Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP-er, dan zijn de totale kosten als zakelijke coaching aftrekbaar.

Ben je werknemer? Bij veel werkgevers is het mogelijk om je persoonlijke opleidingsbudget in te zetten. Immers, een werknemer die zich beter voelt, heeft een positieve invloed op de werkzaamheden. Vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden!