Tarieven Therapiepraktijk Susan

 

Intake
De eerste sessie, de kennismaking en intake, bedraagt 25 euro. Bij het aangaan van een traject wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Plan zelf je eerste afspraak in via de online agenda op de contact pagina!

Therapie sessies
Een therapie sessie bedraagt € 80.
Een therapie sessie duurt 1 uur en een kwartier (75 minuten) en kan bestaan uit gesprekstherapie, integratieve therapie, opstellingswerk of EMDR. Een combinatie hiervan binnen een aantal sessies is prima mogelijk.

Ik geef therapie sessies online (ook EMDR), ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda en ik kom eventueel ook naar jou, thuis, op je werkplek of op een andere geschikte locatie. Informeer naar de mogelijkheden!
Reiskosten bij huisbezoek of bezoek op locatie € 0,50 per kilometer.

Vergoedingen

 

Beroepsvereniging
Therapiepraktijk Susan is lid van de NAP. Deze beroepsvereniging is erkend door de meeste zorgverzekeraars.

Vergoeding via aanvullende verzekering
Indien je aanvullend verzekerd bent, dan worden de behandelingen in de meeste gevallen voor een gedeelte vergoed, dit varieert van € 25 tot € 50 per sessie, afhankelijk van de verzekering.
Het voordeel van vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat het eigen risico niet wordt belast en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is.

Er zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn, wil je, als cliënt, voor vergoeding in aanmerking komen. Kijk hiervoor bij ZorgWijzer: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie

Wees ervan bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste en meest recente informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn, omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

Betaling
Betaling per Bank, Betaalverzoek of Contant. De factuur ontvang je per e-mail per sessie.

Indienen van de factuur bij de verzekeraar
De factuur dient eerst betaald te worden en kan nadien gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Annuleren
Als je door omstandigheden niet kunt komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Zakelijk
De dienstverlening is vrijgesteld van Btw. Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP-er, dan zijn de totale kosten als zakelijke coaching aftrekbaar. Ben je werknemer? Bij veel werkgevers is het mogelijk om je persoonlijke opleidingsbudget in te zetten. Immers, een werknemer die zich beter voelt, heeft een positieve invloed op de werkzaamheden. Vraag bij de werkgever naar de mogelijkheden!