Contact therapiepraktijk Susan

 

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie?

Plan zelf je eerste kennismaking en intake in de online agenda!
Deze eerste kennismaking bedraagt € 28. Na deze kennismaking bepaal je zelf of je een traject wilt aangaan. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies, maar dit kan ook meer of minder zijn.

Ben je op zoek naar EMDR therapie en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat is mogelijk, dan kun je direct een sessie EMDR inplannen via de online agenda. Kies voor de optie EMDR 1e afspraak. De kosten voor EMDR of andere vormen van therapie staan op de pagina voor tarieven en vergoedingen.

Ben je op zoek naar gesprekstherapie en/of opsteliingswerk en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat kan! Plan direct een sessie gesprekstherapie in via de online agenda. Kies voor de optie Gesprekstherapie 1e afspraak. De kosten voor gesprekstherapie staan op de pagina voor tarieven en vergoedingen.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda of ik geef sessies online. Voor vragen: Bel me, stuur me een e-mail of stuur een bericht via sms of Whatsapp.

Susan van Loenen, therapeut.
Tel: 0031 (0)6-24525652
susan@therapie-susan.nl
Spreek eventueel een bericht in, dan bel ik je terug.

Praktijklocatie in Breda:
Kloosterlaan 138-A
4811 EE  Breda

Betaald parkeren bij de Vlaszak of het Chasseveld en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

 


Therapiepraktijk Susan is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.
Bent u niet tevreden dan hoor ik dit natuurlijk graag van u. U kunt ook uw klacht ook melden via www.klachtenportaalzorg.nl

 

Mocht je door omstandigheden niet kunnen komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen. Zie de Algemene Voorwaarden.

 

Meer informatie:
Gesprekstherapie
EMDR in Breda
EMDR Etten-Leur
Depressie
Angst
Rouw
Rouw Breda
Verlies