Contact therapiepraktijk Susan

 

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie?

Plan zelf je eerste kennismaking en intake via de online agenda!

Deze eerste kennismaking en intake duurt 45 minuten. De kosten hiervoor zijn € 42. Na deze kennismaking bepaal je zelf of je een traject wilt aangaan. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies, maar dit kan ook meer of minder zijn.

 

EMDR

Ben je op zoek naar EMDR therapie en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat is mogelijk, dan kun je direct een sessie EMDR inplannen via de online agenda. Kies voor de optie EMDR 1e afspraak. De sessie duurt 75 minuten. De kosten hiervoor zijn € 89.

Gesprekstherapie

Ben je op zoek naar Gesprekstherapie en heb je geen behoefte aan een kennismaking? Dat kan! Plan direct een sessie Gesprekstherapie in via de online agenda. Kies voor de optie Gesprekstherapie 1e afspraak. De therapie sessie duurt 75 minuten. De kosten hiervoor zijn € 89.

 

Meer informatie over tarieven en vergoedingen voor EMDR, Gesprekstherapie of andere vormen van therapie staan op de pagina voor tarieven en vergoedingen.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda, maar geef ook sessies online.
Voor vragen: Bel me, stuur me een e-mail of stuur een bericht via sms of Whatsapp.

Susan van Loenen, therapeut.
0031 (0)6-24525652
susan@therapie-susan.nl
Spreek eventueel een bericht in, dan bel ik je terug.

 

Praktijklocatie in Breda:
Kloosterlaan 138-A
4811 EE  Breda

Betaald parkeren bij de Vlaszak, op het Chasséveld of in Parkeergarage Het Turfschip en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Mocht je door omstandigheden niet kunnen komen, graag minstens 24 uur van tevoren laten weten. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Zie de Algemene Voorwaarden.

therapiepraktijk Susan stelt geen diagnoses en geeft geen behandelingen bij psychiatrische stoornissen in het kader van de DSM.

 

 

Therapiepraktijk Susan is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg.
Bent u niet tevreden dan hoor ik dit natuurlijk graag van u. U kunt ook uw klacht ook melden via www.klachtenportaalzorg.nl